Om oss

Vilka är vi?

Vi är ett kreativt team som älskar spänning och äventyr. Inspirerade av vår hemstad Rhodos medeltidshistoria har vi satt ihop det här äventyret där vi kastar in dig i berättelser om krig och oövervinnerliga riddare, sägner om mod och pestens härjningar.

Vad gör oss unika?

Rhodes Knight Walk är underhållning som kombinerar inslag av teater, historieberättande och interaktion med publiken. Det är en resa i tiden där du tillsammans med vår väpnare och hans sällskap upptäcker medeltidens faror. Det är ett makabert äventyr som blandar fakta med myter och fantasi och som kommer att ge dig både skratt och skrämselhicka.

Vi vill påminna att detta är en dramatiserad vandring och inte en guidad tur.

DSC_1746.JPG
DSC_c1685.jpg

Varför gör vi detta?

Vi vill erbjuda en annorlunda form av underhållning för både gamla och unga besökare på denna fantastiska ö, en aktivitet som ger dig en stund av frihet från allt surr i det moderna samhället.

Vårt mål är att ge dig skratt och kalla kårar och inte minst bra minnen från din semester på Rhodos. Vi är starkt övertygade om att denna form av alternativ underhållning har saknats på Rhodos och vi är stolta att kunna presentera Rhodes Knight Walk.

dreamstime_l_29695516.jpg